13 woningen - 2 verschillende types

Het schoolvoorbeeld van heerlijk groen en landelijk wonen

13 woningen
2 type woningen
Omringd door natuur
3 steden om de hoek

Kleinschalige buurt
met bijzonder mooie binnentuin


Drie typen woningen broederlijk naast elkaar, in dezelfde bouwstijl.

Wat wil je nog meer van een huis? 
Goed wonen, dorpssfeer, eindeloos veel natuurschoon in de omgeving, altijd wel een beetje vakantiegevoel.

In het Drentse dorp Een (iets meer dan 800 inwoners) mag je meegenieten van een unieke combinatie. Maak de optelsom: een energiezuinige en duurzame nieuwbouwwoning in een kleine gemeenschap met veel saamhorigheid. Plus natuurschoon in alle windrichtingen en in alle soorten: onder andere het intieme beekdal van de Drentsche Aa of Grote Diep, de oude veenkoloniën en het uitgestrekte Drents-Friese Wold, één van de grootste natuurgebieden van het land.  

Heerlijk wonen waar je nog de ruimte hebt


Je gaat wonen in de groene, onbedorven driehoek Assen-Drachten-Groningen. 

Het vrijetijdsgevoel begint al bij de eerste stappen buiten je voordeur, dankzij de knusse binnentuin met wandelpad. Welkom in een kleinschalig, nieuwe buurtje op de plek van de oude dorpsschool van Een.

Waarom nieuwbouw zoveel voordelen heeft!


De duurzame voorzieningen waar je op kunt rekenen in alle woningen aan de Schoolstraat in Een: gasloos, zonnepanelen, moderne installaties, uitstekende isolatie en ventilatie. Houten kozijnen. Samen goed voor de strenge eisen van het BENG-predicaat.

Je bespaart aanzienlijk op je energielasten. Dankzij betere isolatie (muren, buitengevels, dak, HR++ glas) en een veel efficiënter, eigentijds systeem voor warm water en verwarming. Bovendien woon je duurzamer: de aannemer let op hergebruik van bouwmaterialen (circulair bouwen), je hebt als bewoner geen fossiele energiebronnen meer nodig (gasloos), zonnepanelen zorgen voor duurzaam opgewekte elektriciteit om te koken (inductie) en voor de verlichting. Om al die gemakken en besparingen in een bestaand huis in te bouwen of aan te leggen, kost veel tijd en geld. Met een nieuwbouwwoning ben je, zonder de extra moeite – en niet te vergeten de overlast van langdurige verbouwingen – direct klaar voor de toekomst.

De woningtypes


Je hebt in de Schoolstraat de keuze uit 2 typen woningen, verdeeld over twee kleinschalige blokken, haaks op elkaar aan een binnentuin. 

Heerlijk wonen waar je nog de ruimte hebt

Wonen op een bijzondere locatie


Natuurschoon in alle windrichtingen en in alle soorten: onder andere het intieme beekdal van de Drentsche Aa of Grote Diep, de oude veenkoloniën en het uitgestrekte Drents-Friese Wold, één van de grootste natuurgebieden van het land.  

Locatie Schoolstraat Een


Schoolstraat Een wordt ontwikkeld door BruZan Ontwikkeling BV