12 mooi gelegen woningen Schoolstraat Een

Hoe gaat het verkoopproces van dit nieuwbouwproject

12 woningen
3 type woningen
Omringd door natuur
3 steden om de hoek

Verkoopproces

 • Stap 1. VANAF NU: Aanmelden voor Schoolstraat Een

  Niks missen van Schoolstraat Een? Meld je dan nu aan middels het aanmeldformulier. Dit betekent dat je belangstelling hebt voor de woningen van het project. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het project.

  Na je aanmelding ontvangt je van ons een bevestigingsmail en kun je in je account inloggen.

  Let op: dit is nog geen officiële inschrijving. Zie hiervoor stap 3.

 • Stap 2. 12 JULI 2023: Start verkoop

  Op 12 juni 2023 starten we om 19.00  tot 21.00 uur met de verkoop. Dit doen we in Multi Functionele Accommodatie De Schans in het centrum van Een.

  Adres MFA De Schans:

  Norgerweg 18, 9342 PH in Een

  Wij staan dan voor je klaar om je van verkoopinformatie te voorzien en om eventuele vragen te beantwoorden. Je kunt dan ook terecht voor vragen over de woningen, het verkoopproces en de eventuele verkoop van de eigen woning.

  Na de start verkoop zullen wij alle verkoopdocumentatie zoals de prijslijst, technische omschrijving en de koperskeuzelijst op de website plaatsen.

 • Stap 3. Sluiting inschrijftermijn 21 JULI 12:00 uur!

  De inschrijving van Schoolstraat Een vindt volledig digitaal plaats.

  Vanaf 12 juli 19.00 uur kun je je inschrijven voor de woning waar jouw voorkeur naar uit gaat, door in te loggen op je eigen account. Inschrijven kan door middel van een digitaal inschrijfformulier en tot uiterlijk 21 juli 2023 12.00 uur. Dit inschrijfformulier wordt aan je account toegevoegd op het moment dat wordt gestart met de verkoop en kan alleen digitaal worden ingevuld en ondertekend. Voor het invullen vragen wij een aantal gegevens, zoals je contactgegevens en die van je eventuele partner, financiële gegevens zoals inkomen, de geschatte waarde van een eventuele eigen woning, spaargeld, eigen vermogen en de financiële verplichtingen komen aan bod. Vanaf dit moment kun je je daadwerkelijk voor een bouwnummer inschrijven.

  Wat doen we met je gegevens?
  Je financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. De hoogte van jouw inkomen is niet bepalend, we willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren.
  Uiteraard houden we hierbij rekening met de wet op de privacy. Als je dit wenst dan kunnen je gegevens na het sluiten van de inschrijving direct verwijderd worden. Je hoeft hiervoor alleen maar een mail te sturen.

  Inschrijfperiode en aanpassingen
  Tot de sluitingsdatum op 21 juli 2023 12.00 uur kun je je inschrijving nog wijzigen. Vergeet dan niet het aangepaste formulier wederom digitaal te ondertekenen en opnieuw te verzenden. Je krijgt per e-mail een bevestiging van de aanpassing.

  Kortom: een inschrijving wordt pas doorgevoerd wanneer het formulier volledig is ingevuld, de digitale handtekening is gezet en op inschrijven is geklikt én je een bevestiging hebt ontvangen.

 • Stap 4. 24 JULI: Toewijzing woningen

  Op 24 juli 2023 worden de woningen toegewezen door de projectontwikkelaar. We proberen zoveel mogelijk belangstellenden de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Enkele spelregels bij de toewijzing zijn:

  Invullen van digitaal inschrijfformulier
  Indien je serieuze belangstelling hebt voor één of meerdere woningen kun je online (in je persoonlijke omgeving) het digitale inschrijfformulier invullen. Hier worden vragen gesteld over je financiële situatie en eventuele voorbehouden die je wilt opnemen in de koopovereenkomst, zoals voorbehoud verkoop eigen woning en voorbehoud van financiering.

  Selectie door ontwikkelaar
  Als het aantal inschrijvingen het aanbod overschrijdt, zal er een selectie worden gemaakt door de ontwikkelaar. Je krijgt voorrang bij de toewijzing indien je wilt kopen zonder voorbehoud verkoop eigen woning en/of zonder voorbehoud financiering of wanneer je een positieve financiële check van financieel of je eigen hypotheekadviseur hebt geüpload. Zijn er dan nog steeds meerdere geschikte kandidaten voor één woning? Dan wordt er door ons systeem geloot om wie de woning toegewezen krijgt. (Over de uitslag en toewijzing wordt niet gecorrespondeerd).

  Optie
  Zodra de woning aan jou is toegewezen, wordt er een gesprek ingepland met de makelaar. Er volgt een optieperiode van twee weken. Na deze optieperiode beslis je of je tot koop wil overgaan of dat je de optie (kosteloos) annuleert. Ben je niet ingeloot dan ontvangt je van ons bericht en wordt je op de reservelijst geplaatst. Mocht iemand afzien van de aangeboden optie dan zullen wij desbetreffend bouwnummer opnieuw toewijzen aan één van de reservekandidaten.

Goed om te weten

De kans is groot dat er veel belangstelling is voor het beperkte aanbod aan woningen in Een.

Als er meer inschrijvingen binnenkomen dan het beschikbare aantal huizen, maakt de projectontwikkelaar alvast een voorselectie. Met voorrang voor de volgende kopers: 

 • zonder voorbehoud verkoop eigen woning
 • zonder voorbehoud financiering
 • na uploaden van een positieve financiële check, via ons of je eigen hypotheekadviseur

Als er dan nog steeds meerdere kandidaten voor één woning zijn, laten we ons systeem anoniem loten voor de toewijzing. Over die uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Wat doet de makelaar nog meer? We helpen je graag bij de verkoop van je eigen woning. Bovendien – voor wie dat wil – bij het verkrijgen van de benodigde financiële check, een pluspunt bij de toewijzing. Dat kun je ook zelf (laten) doen, bijvoorbeeld bij een financieel expert van Boekholt Nieuwbouwspecialist of Jonkman Garantiemakelaars.

Belangstelling? Wij helpen je graag verder!


Meld je snel aan en wij houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Schoolstraat Een!

Aanmelden